Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Ulricehamns Konståkningsklubb


Alla tränare kallas till möte tisdag 7 januari kl. 17:30 på Hyllan
 
Nu finns anmälda åkare och preliminära tidsschema uppe för tävlingarna i Skövde (uppdat. 191121). Samlingssida för Billingestjärnan och Billingetrofén 7-8 dec
 
Länk till schema och resultat - Idag har Maja Norén, Tuva Sporrong och Elsa Lidberg von Schantz åkt. Grattis till fina resultat.
 
Ulricehamn dominerade i Alingsås. 22 av 41 åkare i dagens startfält var från Ulricehamn. Grattis till alla åkare för fina prestationer. Vi har lagt upp några bilder från tävlingen.
 
Tävlingsinformation. Länk till Lidköpings KKs hemsida.
 
UPPDATERING 20-01-08 20:09. Vi har fått en del förändringar på tränarsidan som gör att vi måste ändra schema. Större förändring för Konståkningsskolan som nu tränar tor och sön samt T4 som tränar mån, ons, sön.
 
Föräldramöte Skridskoskolan. Torsdag 17 oktober kl 17:30-18:15 Plats: Hyllan i A-hallen
 
SM-café II - Volontäruppdrag och planering. Alla är mer än välkomna - Ni är viktiga och vi behöver er! Torsdag 10 oktober på Hyllan.
 
SM-café III - SM-T-shirt till alla åkare samt uppdrag och schema till funktionärer. Missa inte detta. Viktigt - Alla är mer än välkomna - Ni är betydelsefulla och vi behöver er! Torsdag 14 november 17:30-18:30 på Hyllan.
 
Här hittar ni några datum att lägga på minnet och vår preliminära kalender.
 
Nu hälsar vi alla som är sugna på att lära sig åka skridskor i vårens skridskoskola välkomna. Under hittar ni all information ni behöver.
 
Nu hälsar vi alla som är sugna på att lära sig åka skridskor i höstens skridskoskola välkomna. Under hittar ni all information ni behöver.
 
Nu hälsar vi alla som är sugna på att lära sig åka skridskor i höstens skridskoskola välkomna. Under hittar ni all information ni behöver.
 
Följa nyheter under klubbnytt!
 
Under säsongen 2019-2020 kommer Daniel Carlsvärd slipa skridskor för åkare i T-grupper i första hand. Vi räknar med att han kommer fyra gånger. Kostnad per gång är 200 kr. Hör med Elina om hon bedömer att skridskorna ska slipas av Daniel Carlsvärd.
 
12

Postadress:
Västergötlands Konståkningsförbund
Carina Ward, Sturegatan 4
541 50 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725878888
E-post: carina.ward@outlook.com

Se all info